Институт за прогресивно образование и Диалог за бъдещето имат удоволствието да поканят гражданите да се включат в предизборен дискусионен форум на 20 септември 2014 г. от 09,00 часа в зала „Арена“ на хотел „Арена ди Сердика“, ул. „Будапеща“ № 2-4, гр. София. 

Основни цели на форума са:
– Да се осигури възможност за представяне на визиите на партиите и коалициите за целите на образованието и политиките, които биха провели, за да се постигнат посочените от тях цели.
– Да се утвърди нов модел и култура на публичен диалог между политическите партии, експертите и гражданите – съзидателен, отговорен, ангажиращ и уважаващ различната гледна точка.

Поканени за участие са партии и коалиции, граждански организации и граждани, медии.
Желаещите да вземат участие може да се регистрират в периода 15-18.09.2014 г., като следват линка:
https://docs.google.com/forms/d/14J9rFXY5c1DkM3BSrESpO70eZJMiZR68piQT6KEf4A8/viewform?usp=send_form
Той отваря форма, чието попълване Ви осигурява правото да бъдете в залата по време на дискусията. След попълване на формата, ще получите потвърждение за успешна регистрация, в случай че наличните места не са изчерпани.
В залата няма да бъдат допускани лица, които не са регистрирани предварително.
Молим Ви да се запознаете с формата на събитието, основните въпроси за дискусия и правилата за участие, публикувани на сайта на Диалог за бъдещето.
Линк към сайта: http://www.progresivno.org/pages/viewpage.action?pageId=10649871. На този сайт ще можете да наблюдавате събитието в Интернет-излъчване на живо