Колекцията Absolus d’Orient на Guerlain е вдъхновена от магията на Ориента. Луксозните парфюми са изградени от най-висококачествените ароматни съставки и разкриват очарованието на един от най-тайнствените и завладяващи региони по света. Уханията от колекцията Absolus d’Orient на Guerlain са наситени, пищни и завладяващи. Те са чудесен избор есента и зимата, когато се нуждаем от повече топлина и по-плътни и многопластови ухания. Висококачествените и дълготрайни аромати Absolus d’Orient на Guerlain ще ви накарат да заблестите и при специални вечерни поводи. Уханията са подходящи, както за мъже, така и за жени, всеки може да открие сред тях парфюма, в който да се влюби.

Les Absolus d’Orient Oud Essentiel на Guerlain притежава дървесно-кехлибарен характер

Парфюмът е лансиран през 2017 година. Уханната композиция е проектирана от Тиери Васер и за създаването ѝ той се вдъхновява от магията на една от най-ценните, редки и изтънчени съставки в парфюмерията – уд, известна още като “божественото дърво”. Ароматът е силен и подчертано чувствен. В него удът е преплетен с роза, шафран, кожа, кедър и олибанум. Резултатът е загадъчен и впечатляващ парфюм, който е своеобразна обонятелна среща между Изтока и Запада. Флаконът на Les Absolus d’Orient Oud Essentiel от Guerlain е решен в изискан зелен нюанс, подчертан с елегантни златни детайли.

Les Absolus d’Orient Santal Royal на Guerlain е вдъхновен от омайното сандалово дърво

Дървесно-кехлибареният парфюм на Guerlain излиза на пазара през 2014 година. В уханната композиция, формирана около ароматното сандалово дърво, Тиери Васер е вложил също нотки жасмин и нероли, роза, праскова и канела, уд, кожа, кехлибар и мускус. Парфюмът е изграден от контрасти и забулен в мистерия, а чувствеността му е характерна. Мистичността на аромата е подчертана от черния флакон със златни орнаменти.

Guerlain Les Absolus d`Orient Santal Royal е истинско цветно изкушение

Неустоимият аромат от колекцията на Guerlain е лансиран през 2018 година. В уханния коктейл на Тиери Васер в основата е мускуса, а внушението му е подчертано в съчетание с нотки шафран, алдехиди и розов пипер, роза и здравец, кожа, кедър, ирис и лабданум. Ароматът е интензивен, но същевременно балансиран и изпълнен с характер. Изисканият флакон в разкошен червен нюанс със златни детайли, подсказва характера на уханието, към което никой не може да остане безразличен.

Парфюмите от колекцията Les Absolus d`Orient на Guerlain са чувствени и завладяващи

Те отвеждат на приказни пътешествия до далечни земи и разкриват несметните богатства на Ориента. Впечатляващи и запомнящи се, пищните и многопластови аромати Les Absolus d`Orient на Guerlain са идеални за зимата. Открийте любимото си ухание от колекцията и си подарете незабравими зимни дни и вечери!