Авариите на пътя са ежедневие и макар голяма част от водачите да са с нагласата, че точно на тях няма как да се случи, никой от тях не е застрахован. Затова и винаги под ръка всеки трябва да има телефонния номер на някоя от фирмите, предлагащи услугата пътна помощ.

За някой и друг лев вероятно всеки ще ви се притече на помощ. Но дали дейността ще бъде извършена качествено? Или просто ще се окаже, че сте хвърлили парите си на вятъра? Ето защо не е достатъчно само да имате телефонен номер, а да сте сигурни, че бързо ще ви измъкнат от неприятната ситуация на пътя. Как да изберете добра фирма, ще опитаме да ви разкажем в следващите редове.

На какво да обърнете внимание при избора на фирма за Пътна помощ

Ако държите вашите пътувания винаги да са подсигурени, както вече споменахме, е добре винаги в телефонния указател да имате номера на проверена фирма, предлагаща услуги от този тип. Така от една страна ще си спестите времето на момента да ровите в интернет и да търсите. А от друга – можете да сте сигурни, че конкретната фирма е добра, защото вероятно ви е препоръчана от ваш познат.

И така, ето какво би трябвало да може поне да ви предложи пътната помощ, на която ще се доверите:

  • доставка на части, гориво и консумативи – не е изключено заради повреда да се окаже, че горивото ви е твърде недостатъчно, за да достигнете до следващата бензиностанция. Както и не е изключено на таблото резервоарът да изглежда пълен, а в действителност нещата да не стоят така. Също така, няма как да знаете, че точно сега ще се повреди някоя част, а това ще възпрепятства пътуването ви, нали? Независимо дали става дума за гориво, или за доставка на някоя част, една добра пътна помощ, ще бъде при вас бързо, за да ви достави онова, от което се нуждаете;
  • отстраняване на повреда на място – ако става дума за лека авария, е възможно тя да бъде отстранена на място и да продължите пътуването си. Отново добрата фирма ще се наеме да открие бързо проблема и да се заеме с неговото отстраняване, за да можете да пристигнете навреме на мястото, към което пътувате;
  • репатриране на автомобил – обикновено тази дейност е търсена, когато става дума за по-голяма авария и се налага извозването на автомобила до сервиз. Репатрак ще ви е нужен и когато си купувате кола нов внос и се налага транспортирането ѝ до КАТ;
  • подаване на стартов ток – представете си, че по време на дългия си път сте спрели на обяд или просто да изпиете по кафе и да си отдъхнете от пътуването. Решавате отново да потеглите, но…автомобилът ви не иска да запали, въпреки десетките опити, които вероятно вече сте направили. С професионални кабели за подаване на стартов ток, с каквито екипите на пътна помощ разполагат, е възможно запалването дори и на най-мощните дизелови двигатели.

Пътна помощ БИГ гр. София – професионалисти, които заслужават вашето доверие

Пътна помощ БИГ гр. София не само ще ви съдейства при извършването на всички тези дейности. А ще го направи с висок професионализъм, какъвто може да ви предложи една от добрите фирми, предлагащи този тип услуги. Благодарение на дългогодишния опит на специалистите, както и на най-съвременните и модерни уреди, Пътна помощ БИГ гр. София никога няма да ви остави на пътя. Бързина, сигурност и коректно отношение на конкурентно ниски цени е онова, което всеки клиент получава.

Ако и вие искате да сте подготвени на пътя, да има на кого да разчитате, независимо кое време на денонощието е, то Пътна помощ БИГ заслужава вашето внимание. Срещу себе си имате един надежден партньор, на когото спокойно можете да се доверите.