Детска градина “Морска звезда”
056 852029

Детска градина “Звездица Зорница”
0897636558

Детска градина “Звънче”
056 888437

Детска градина “Калина Малина“
0885228271

Детска градина “Иглика”
056/88-73-77

Детска градина “Ран Босилек”
056 860872

Детска градина “Райна Княгиня”
056 860869

Детска градина “Брезичка”
056/860 870

Детска градина “Делфин”
056/852312

Детска градина “Славейче”
056/852373

Детска градина “Коледарче” с филиал в кв. Лозово
0885 526717

Детска градина “Радост” с филиал в кв. Крайморие
056/836829

Детска градина “Надежда”
0885228607

Детска градина”Изгрев”
0885229051

Детска градина “Моряче”
056 887456

Детска градина “Детелина” с филиал в гр. Българово
056 860865

Детска градина “Веселушко”
056/860-873

Детска градина “Ален мак”
056 872 238

Детска градина “Звездица”
056 831379

Детска градина “Х.К.Андерсен”
056 832078

Детска градина “Калинка” – с филиал в кв. Черно море
05518/2308

Детска градина “Златна рибка”
056 / 82 00 57

Детска градина “Вълшебство”
056541288

Детска градина “Синчец” – с филиал в кв. Горно Езерово
056 / 842408

Детска градина “Пламъче”
056/837 592

Детска градина “Слънце”
О56/549 792

Детска градина “Чайка” с филиал в с. Твърдица
056/853717

Детска градина “Здравец”
056 860 875

Детска градина “Раковина”
056 542033

Детска градина “Златното ключе”
056/841 612

Детска градина “Синчец” – кв.Банево
0879827081