Когато търсите подарък за някого, особено за нежната половинка, вероятно смятате, че чифт обувки, като дамски боти естествена кожа е страхотна идея. Вероятно сте ги виждали по рафтовете в магазините, особено при разпродажба на боти и ботуши, или може би сте чували за тях онлайн. Ако обаче обмисляте да купите чифт за най-добрата си приятелка, майка си или половинка, има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да купите чифт.

Christian Louboutin


Няма съмнение, че обувките на Christian Louboutin са емблематични. От подредените токчета до червените лакирани подметки, обувките на Louboutin са незабавно разпознаваеми.

Тoufrou 100 са един от най-класическите стилове на Louboutin. Те са изработени със смес от материали, включително естествена кожа и мрежа. Този стил се превърна в неизменна част от всеки гардероб.

Новата Very Prive се отличава с чувствен външен вид и скрита платформа. Предлага се и в лъскава черна лакирана кожа. Със своите извивки и 120 mm високи токове, този модел въплъщава блясъка на pin-up модата от 50-те години на миналия век.

В допълнение към своите знойни, емблематични обувки, Christian Louboutin има линия чанти и аксесоари. Тези аксесоари са създадени от независими художници, които използват качествени продукти и социално отговорни методи за печат.

Ако търсите специален подарък за жената, която има всичко, обмислете закупуването на чифт обувки на Christian Louboutin. Тези обувки са не само нещо, което трябва да имате, но и красив аксесоар, подходящ за фотосесии.

Ботуши Timberland

Не е тайна, че ботушите Timberland са едни от най-емблематичните обувки на планетата. Освен това са най-добрите в това, което правят. Независимо дали търсите издръжливи туристически обувки, страхотен чифт ботуши за децата или здрави работни ботуши, има голям шанс те да ги имат.

Една от най-важните характеристики на добрия чифт ботуши е удобството. Това важи особено за дамските обувки. Въпреки че са тежки, те също така са направени да пасват на крака ви, а не обратното. Няма да се притеснявате за мехури или задушаване на краката.

За да поддържате краката си топли и сухи, ботушите Timberland имат няколко трика в ръката си. Като за начало, те са водоустойчиви и ще ви държат защитени, дори когато вали. Тези ботуши са изработени от рециклирани пластмасови бутилки и имат изолация PrimaLoft.

Домашни пантофи

Ако търсите подарък за жена, чехлите са чудесен вариант. Предлагат се в различни цветове, стилове и материали. Освен това получателят на подаръка може да ги носи на закрито или на открито.

Когато избирате чехли, трябва да изберете чифт, който е удобен за жената. Материалът на чехла също трябва да бъде фактор. Например, вълнените и полиестерните материали не са дишащи, така че могат да причинят изпотяване на краката.

Можете да откриете и пантофи, които имат допълнителен масажен ефект. Те са особено добри за възрастни хора. Важно е да изберете чифт с гумена подметка, за да осигурите добра абсорбция на удара.

Друга страхотна идея е да си купите чифт еднакви вълнени чехли. Това ще накара къщата да се почувства като спа център.

В зависимост от жената, можете да избирате между водоустойчиви, влагоотвеждащи, подплатени или плюшени чехли. Хастарът е особено подходящ за топли крака.