Най-популярните аксесоари за телефони Samsung

Когато търсите страхотен аксесоар за вашия телефон Samsung, имате няколко възможности за избор. Например, Galaxy Buds Pro, най-новите наистина безжични слушалки на Samsung, които разполагат с активно шумопотискане и околен звук. Изборът на правилния аксесоар може наистина да подобри потребителското изживяване с вашия телефон.

Galaxy Buds Plus

Ако търсите чифт истински безжични слушалки, Galaxy Buds Plus са идеалният избор. Те са леки и удобни, но предоставят богатство от функции. Те също така идват с джобен калъф за зареждане, което ги прави идеалният аксесоар за слушане в движение. Тези слушалки имат всичко, което трябва да имат чифт добри слушалки, включително дълъг живот на батерията и намаляване на шума.

Galaxy Buds+ са съвместими с Bluetooth и се сдвояват с вашия телефон чрез приложението Galaxy Wearable за iOS и Android. Те предлагат ясен, висококачествен звук с топли басови тонове. Те също ви позволяват селективно да настройвате околния шум и имат регулируемо прилягане.

Най-популярните аксесоари за телефони Samsung - Air Buds

PopGrip

PopGrip е универсален аксесоар за телефон, който прави задържането на телефона ви много по-лесно. Основата му може да се обръща, за да ви осигури по-сигурно захващане по време на безжично зареждане. Работи и като стойка за вашия телефон. Предлагат се много различни модели PopGrip.

PopGrip е съвместим с много телефони на Samsung. Той е лек и не утежнява ръцете ви, докато го държите. Съвместим е с много различни калъфи за телефони и е лесен за инсталиране. Освен това се предлага в различни цветове, за да пасне на външния вид на вашия телефон.

Най-популярните аксесоари за телефони Samsung - Popgrip

Калъф Duo на Incipio

Калъфът Duo съчетава минималистичен дизайн с максимална защита. Този защитен калъф от две части предлага доказана защита срещу падане, която може да издържи на падане от до 3,5 метра. Освен това, е оборудван със специална антимикробна обработка. Минималистичният дизайн го прави чудесен избор за тези, които искат да защитят телефона си, като в същото време поддържат чист, модерен външен вид.

Освен това е устойчив на надраскване и обезцветяване и е съвместим с безжично зареждане. Неговите повдигнати ръбове и ъгли предотвратяват петна и неравности по екрана на телефона. Калъфът също така разполага с антимикробно покритие, което инхибира растежа на 99,9% от повърхностните бактерии. Калъфът е достатъчно тънък, за да се плъзга лесно в джоба.

Най-популярните аксесоари за телефони Samsung - Case

Калъф Impact на Incipio

Калъфът Incipio Impact е предназначен да предпазва телефони Samsung от изпускане и други повреди. Той разполага с амортисьор за намаляване на удара и е направен от рециклирани материали. Той също така разполага с рамка с повдигнат ръб за допълнителна защита на екрана и камерата. Този калъф също поддържа безжично зареждане и има доживотна гаранция.

Калъфът Impact предлага отлична защита за вашия телефон и е тънък и лек. Освен това има антимикробно покритие. Освен това предлага отлично поглъщане на удари и е с меко на допир покритие. Той ще защити телефона ви от падане от до 90 см. Нови калъфи за телефони Самсунг можете лесно да откриете онлайн. Например, Mobile Point предлага огромно разнообразие от калъфи и протектори за различни марки.

Защитен стоящ протектор на Samsung

Защитният стоящ протектор Samsung предлага висококачествена защита за вашия телефон. Има две подвижни стойки с 2 ъгъла на гледане и е тестван за изпускане според военните стандарти. Този калъф за телефон предпазва телефона ви от изпускане, повреда и други често срещани злополуки. Предлага се и с доживотна гаранция.

Най-популярните аксесоари за телефони Samsung - протектор

Защитният стоящ протектор на Samsung е направен с текстурирана повърхност за по-голямо сцепление. Той също така разполага със защита от военен клас при падане и сертифицирана защита по MIL-STD 820G-516.7. Освен това, има стойка, която ви позволява да използвате телефона си с Handsfree, за да гледате видеоклипове или да извършвате разговори чрез Zoom.