Страхотни подаръци за имен ден

Един от най-хубавите подаръци за имен ден е тортата. Хубаво е предварително да намерите пекарна, където да поръчате цветна торта. Други подаръци са чанти, които са много практични. Можете да ги намерите в широка гама от цветове и размери. За мъжете поставката за бира ще бъде чудесен подарък. Тъй като есента е изпълнена с различни имени дни, вярваме, че всяка идея ще ви е от полза.

Персонализирани подаръци

Ако търсите страхотна идея за подарък за ваш приятел или член на семейството, помислете дали да подарите персонализиран подарък за неговия имен ден. Има много възможности за избор, като персонализиран пръстен или сребърен или златен медал. Купуването на истински медал е страхотна идея, тъй като няма да се притеснявате, че сантименталната стойност на подаръка ще изчезне с времето. За мъжете смарт часовникът също е чудесна идея за подарък, защото те са големи момчета, когато става въпрос за джаджи.

Страхотни подаръци за имен ден - персонализирани

Именият ден е ден за празнуване на името на човек и за първи път се отбелязва в Католическата църква, а в последствие и от Православната. Денят се празнува от всички с едно и също име, а в някои страни е дори по-важен от рождения ден. Например, в България имените дни са много широко разпространени и се празнуват ако не повече, то наравно с рождените дни.  Затова е важно подаръкът да е както личен, така и значим. Персонализираните подаръци за имен ден могат да бъдат всякакви – от малка изненада до голям подарък.

Цветя

Едва ли има по-класически подарък за който и да е празник от красив букет цветя. Когато го избирате, имайте предвид предпочитанията на получателя, както и сезона. Важно е да заложите на цветя, които цъфтят в момента, за да сте сигурни, че ще са свежи и ще издържат дълго.

Страхотни подаръци за имен ден - цветя

Вино

Ако търсите подарък за любител на алкохола, можете да изберете бутилка вино или шампанско. Това е перфектна напитка, която да споделите с получателя на имения му ден. Въпреки това, преди да изберете своя подарък, трябва да се запознаете с предпочитанията на получателя. Ако той не обича алкохол, можете да изберете друг подарък вместо него. Има и много страхотни подаръци за вино за имен ден, които няма да включват алкохол.

Друга чудесна идея за подарък за имен ден е цветна торта. Тортата може да бъде поръчана от пекарна в близост до местоживеенето на удостоения. Ако награденият обича да пие бира, можете да подарите поставка за бира.

Страхотни подаръци за имен ден - вино

Консумативи за готвене

Консумативите за готвене са страхотни подаръци за имен ден. В днешно време домашната храна се цени много, както и всичко, което може да се използва в кухнята. Например, можете да вземете комплект кухненски ножове, нов блендер за храна и кафе машина.

Може да подарите и цветна картичка за имен ден. Колкото по-голяма е тя, толкова по-добре.

Плюшени мечета

Независимо дали искате да изненадате дете на неговия или нейния имен ден или просто искате да направите подарък, който със сигурност ще се хареса, плюшените мечета са идеалният вариант.

Страхотни подаръци за имен ден - плюшено мече

Персонализирани със специално послание, тези плюшени животни със сигурност ще станат любим спътник на именика и могат да служат като постоянно напомняне за любим човек. Освен това плюшените мечета са чудесна идея за подарък за момичета. Вашата приятелка или сестра ще оцени голямо плюшено мече, което е ярко на цвят.

Можете дори да закупите персонализирани подаръчни кутии за плюшеното мече. По този начин можете да персонализирате кутията с приятелско съобщение и топли поздрави.