Пътна помощ София е компания, която предлага стотици и дори хиляди услуги, от които може да се възползва всеки един пострадал на пътя шофьор. Всяка една услуга е полезна и има своята стойност.

В тази статия ще ви разкажем за една от всички услуги, която може да се каже, че е по-търсена от всички други, а именно репатрирането на закъсали, повредени или пък катастрофирали автомобили.

Когато се случи нещо лошо на пътя като катастрофа или друг вид злополука, то ние се шашкаме и паникьосваме в повечето случаи. Точно за това е и пътна помощ София, за да се даде сигурност и спокойствие на пострадалите шофьори!

Какво точно е репатрирането на автомобил?

Репатрирането като услуга представлява извозването на един или повече автомобили в случай, че те не могат да се движат самостоятелно на пътя или пък нямат регистрация, за да се движат по нашите пътища.

Репатрирането става с помощта на професионална техника (повечето пъти тежкотоварен камион), която е оборудвана с нужните за изтегляне на автомобили лебедки и други помощни средства. При поискване колата ви да бъде репатрирана, вие ще трябва да се обадите на пътна помощ София и да дадете следната информация:

  • вашите имена;
  • къде се намирате в град София или околията;
  • какво точно се е случило с вас и вашата кола;
  • каква по вид (габарити) е вашата кола;

Колко ще ни струва репатрирането на автомобил в град София?

Обикновено цените за репатриране са най-евтини при репатрирането на леки автомобили. Цените за репатриране на лек автомобил започват от 40 лева нагоре. Ако сте закъсали със своят джип или миниван, то цените за този тип МПС започват от 50 лева.

Предлага се и репатриране на селскостопанска и строителна техника с цени започващи от 80 лева. Репатрирането на такъв тип МПС-та е по-рядко търсено, но ако имате проблем и се нуждаете от тази услуга, то вие трябва да бъдете сигурни, че ще ви бъде помогнато изключително професионално и пълноценно.

Може ли да бъде сключен договор с пътна помощ София, който да дава сигурност на моята компания?

И тази услуга вече се търси все повече от собственици на фирми и компании, чиято дейност е свързана с внос и износ на автомобили, прекарване на техника по строителни обекти и всички други дейности свързани с автомобилите.

Такъв тип договори се сключват, за може всеки един собственик да бъде сигурен, че няма да се случи нещо с някоя негова кола или машина и тя ще остане на пътя, без да бъде направено нищо с нея.

Обикновено такива договори могат да бъдат сключвани за срок от 3 или 6 месеца, година, две, пет и дори десет. Заплащането може да се случва както на месец, но за да не мислите за вноски всеки месец, то вие може да платите за срок от една година, като в края на срока ще получите обаждане, за да бъдете уведомени, че изтича договора, свързан с услугата за репатриране.

Можем ли да бъдем репатрирани от място извън град София?

Разбира се, че може! При обаждането ще трябва да кажете къде точно се намирате или пък да ни упътите чрез някое възлово и познато място близо до вас. Пътна помощ ще стигне до вас възможно най-бързо, за да не се налага да чакате в повредената си кола.

За репатриране извън град София ще трябва да заплатите цена от 0.70 до 1 лев за километър, изминат от нашият мобилен екип. Цените са съобразени с цените на горивата, с които се движи мобилната техника и със заплатите давани на служителите в компанията.